Okul Müdürü - Okul Müdürü

1971 Simav doğumlu. İlkokulu Savcılar Köyü İlkokulunda, ortaokul ve liseyi Eskişehir Yunus Emre Öğretmen Lisesinde okudu. Dicle Üniversitesinden Celal Bayar Üniversitesine yatay geçişle geçerek lisans eğitimini 1991 yılında tamamladı. 1994 yılında Konya Bozkır´da başladığı özel eğitim çalışmalarını 2002 yılında Gazi Üniversitesinde devam etti. Daha sonra özel eğitimle ilgili çalışma, panel, kurs ve seminerlere katıldı. Çalışmalar sonrasında alan değişikliği yaptı. 1999 yılından beri ilçemizde Osmanbey, Gülizar Eren, Rehberlik Araştırma Merkezinde özel eğitim sınıflarında çalıştı. Osmanbey Ortaokulunda çalışırken ilçemizde açılan Simav Özel Eğitim Uygulama Merkezi (1. ve 2. Kademe) ve İş Eğitim Uygulama Merkezine kurucu müdür olarak atandı. Halen bu okulumuzun müdürlüğünü yapmaktadır. Evli ve 3 çocuk babasıdır.