May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan EGEP projesi kapsamında Robotik kodlama başlığı altında gerceklestirdiğimiz bilgisayarsız kodlama etkinliği ile algoritmik düşünmeye becerisi teşvik ederek öğrencilerimizin hedefe ulaşması sağlandı. Özel eğitimde robotik kodlamanin en temeli olan algoritmik düşünme becerisi eğlenerek ve somutlaştırılarak öğrencilere tanıtıldı.

May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan EGEP projesi kapsamında Robotik kodlama kapsamında görülen yönergeleri takip edildi. Öğrencinin düşünme becerileri artırarak robotik kodlamanin en temel özelliği olan yönerge takibi somutlaştırılarak öğretildi .

May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan EGEP projesi kapsamında öğrencilerimiz ile "Robotik Kodlama" alanında bilgisayar ile kodlama etkinliğimizi gerçekleştirdik.Öğrencilerimizin seviyelerine göre zorlaştırarak etkinlikler gerçekleştirildi. Robotik kodlama sayesinde öğrencilerde algoritmik düşünmeye teşvik etmek amaçlandı. Etkinliğimiz kapsamında öğrenciler eğlenerek öğrendiler.

May

Kütahya İl Milli Eğitim Müdürlüğümüz tarafından başlatılan EGEP projesi kapsamında " Sıfır Atık " başlığı altında sürdürülebilir bir gelecek için  öğrencilerimiz ile artık materyalleri değerlendirerek kullanmadıkları oyuncakları kullanılabilir bir çerçeve haline getirdik. Öğrencilerimize gelecek nesillere temiz bir çevre bırakma bilinci kazandırılmaya çalışıldı .

May

Okulumuzda Anadolu'nun önemli geleneklerinden biri olan baharın müjdeleyicisi Hıdırellez, birçok şairimizin şiirine konu olan bahar temasından hareketle kutlandı. Öğrencilerimiz eğlenceli oyunlar ile baharın gelişini kutladılar, eğlendiler.Öğrencilerimiz bir yandan da unutulmaya yüz tutmuş bu Anadolu geleneği ve ritüellerine dair bilgi sahibi oldular.

Nis

Başta öğrencilerimiz olmak üzere tüm çocuklarımızın 23 Nisan Ulusal Egemenlik ve Çocuk Bayramı kutlu olsun.

Nis

Farklı farklı renkleriyle bütün çocuklar hep birlikte el ele.

Mrt

21 Mart Dünya Down Sendromu Farkındalık Gününü +1 farkla hayatımıza değer katan öğrencilerimiz ile okulumuzda pasta keserek kutladık.İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Güven de kutlama programımıza katılarak öğrencilerimiz ile bir araya geldiler. Katılımlarından dolayı İlçe Milli Eğitim Müdürümüz İsmail Güven'e teşekkür ederiz.

Mrt

Simav Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU öğretmenlerimizin 8 Mart Dünya Kadınlar Günü'nü kutladı ve bugüne özel Lilyum çiçeği takdim Simav Kaymakamımız Bünyamin KARALOĞLU'NA nazik düşüncelerinden dolayı teşekkür ederiz.

Mrt

Okulumuzda afet ve acil durum hazırlığı kapsamında 07/03/2024 tarihinde büyük bir tatbikat gerçekleştirildi.Tatbikatta deprem gibi acil durumlar karşısında nasıl hareket edileceği uygulamalı olarak öğrenildi.İlk siren sesinin duyulmasıyla birlikte,öğrenciler "çöp,kapan,tutun" hareketlerini uygulayarak sıraların yanına sığındılar.İkinci siren sesiyle birlikte öğrenciler,öğretmenlerimiz,velilerimiz ve okul personelimiz sakin bir şekilde okulu terk etmek üzere tahliye edildi.Okulun toplanma alanında,öğrencilere deprem tatbikatı hakkında ek bilgilendirme yapıldı.

Mrt

29.02.2024 tarihinde Perşembe günü saat 14.10 da Bağımlılıkla mücadele-Sağlıklı Yaşam Eğitimi yapıldı. Eğitimde Bağımlılık-Bağımlılıktan uzak durmanın yolları, Güvenli İnternetin faydaları, Sağlıklı yaşam için yapılması gerekenler konusunda eğitim yapıldı.

Mrt

21.02.2024 Perşembe günü  Rehberlik öğretmenimiz Yakup AKSOY tarafından saat 14.10 da yapılan Aile İçi İletişim Seminerinde samimiyet, sevgi,örnek davranış, çocuk yetiştirirken yapılacak moral değerlerimiz üzerinde duruldu.

Mrt

"21.St Century Skills And Dijital Literacy" Etwinning Projemizin Logo ve Afişini Belirledik.Anket sonuçlarına göre okulumuzun hazırlamış olduğu afiş ve logo birinci seçilerek projemizin logo ve afişi olarak belirlendi.Projemizde okulumuzun Beden Eğitimi Öğretmeni Sıla Sezer ve Özel Eğitim Öğretmenimiz Emine Erkan öğretmenimizin danışmanlığı etwinning projemiz devam etmektedir."21.St Century Skills And Dijital Literacy"  etwinning projemizi tanıtmak amacı ile okulumuzda panomuzu oluşturduk.