Şbt

Rehber Öğretmenimiz Yakup AKSOY velilerimize kadına yönelik şiddet hakkında bilgilendirme eğitimi verdi. Öğretmenimize teşekkür ederiz.

Şbt

MHP Simav Belediye Başkan Adayı Kübra TEKEL AKTULUN ve teşkilat mensupları okulumuzu ziyaret etti.Öğretmenlerimiz, idaremiz ve velilerimiz ile Simav ile ilgili planlarını paylaştı. Teşekkür ederiz.

Şbt

Bocce çalışmalarımız tüm hızıyla başladı.Öğrencilerimize Bocce oyununun kurallarını anlattık ve ilk atışlarını gerçekleştirdiler.

Şbt

Simav Özel Eğitim Uygulama Okulu öğretmenlerimizden oluşan voleybol takımı Simav Belediyesi tarafından organize edilen 100.Yıl Voleybol Turnuvasında Okulumuzu temsil ettiler. Öğretmenlerimize teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Nevzat İNAL okulumuzu ziyaret etti.Öğretmen ve okul idaremiz ile sohbet ederek okulumuz hakkında bilgi aldılar.İlçe Milli Eğitim Şube Müdürümüz Nevzat İNAL'A ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

Ak Parti Simav Belediye Başkan Adayı Ecz.Ahmet Kulat ve teşkilat mensupları okulumuzu ziyaret ettiler.Öğretmenlerimize ve personelimize iSimav ile ilgili planları hakkında bilgilendirme yaptılar.Ziyaretlerinden dolayı teşekkür ederiz.

Şbt

İlçe Sağlık Müdürlüğümüz ile işbirliği kapsamında velilerimize teknoloji bağımlılığı hakkında bilgi verildi.

Şbt

Okulumuzda velilerimize yönelik Halk Eğitimi Merkezi müdürlüğü tarafından acılan ''Kur'an-i Kerim Kursu" Bahar ASA hocamız tarafından verilmektedir.

Kur'an-i Kerim okumaya başlayan velilerimize kutlama programı Halk Eğitim Merkezi Müdürümüz Hüseyin Kaygusuz'un da katılımlarıyla gerçekleştirilmiştir.

Ock

OKUL ÖĞRETMENLERİMİZ VE ÖĞRENCİLERİMİZLE OKULUMUZU GÜZELLEŞTİRMEYE DEVAM EDİYORUZ.

İLÇE JANDARMA KOMUTANLIĞINDAN OKULUMUZA MESLEK TANITIM ZİYARETİ

Ock

FARKLILIKLARA SAYGI PROJESİ KAPSAMINDA SİMAV ANADOLU İMAM HATİP LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Ara

GÜLİZAR EREN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİ. OKULUMUZ ÖĞRENCİLERİNE SAÇ KESİMİ YAPILDI.

Ara

ŞEHİT EMRE ÜÇKAN MESLEKİ VE TEKNİK ANADOLU LİSESİ İDARECİ ÖĞRETMEN VE ÖĞRENCİLERİ FARKLILIKLARA SAYGI PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Ara

KREDİ YURTLAR KURUMU MÜDÜRLÜĞÜ VE ÖĞRENCİLERİ OKULUMUZU ZİYARET ETTİLER.

Ara

TÜBİTAK 4008 PROJESİ OLUŞTURMAK İÇİN OKUL PROJE  EKİBİMİZLE ÇALIŞMALARA BAŞLADIK.